Lajme

Dita Botërore e Shëndetit, shënohet edhe në Kosovë


Publikuar më:


shendeti-780x439

Dita Botërore e Shëndetit shënohet më 7 prill, datë kjo kur është themeluar Organizata Botërore e Shëndetësisë (7 prill 1948).

Për shënimin e kësaj dite, Ministria e Shëndetësisë dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë bashkë me Klinikën e Endokrinologjisë të QKUK-ës dhe Shoqatën e diabetikëve të Prishtinës , organizojnë një konferencë të përbashkët për media e cila i dedikohet Ditës Botërore të Shëndetit është Diabeti.

Motoja e kësaj konference do të jetë: “Bëhu aktiv-Lufto diabetin”.

Comments
To Top