Ferizaj

Diskutohet plani i punës së Kuvendit për vitin 2021


Publikuar më:


Ferizaj. 07.12.2020

Paraditen e sotme, Kryesuesja e Kuvendit të Komunës mblodhi Komisionin për Hartimin e Planit të Punës së Kuvendit, me qëllim diskutimin dhe vendimmarrjen për Planin e Punës së Kuvendit, drafti i së cilës pret të marr miratimin edhe të anëtarëve të komisionit me përplotësimet dhe sugjerimet eventuale.

Ky dokument tejet i rëndësishëm për punën e Kuvendit, do të prezantohet në seancën e Kuvendit për muajin Dhjetor.

To Top