Ferizaj

Disa pjesë në rajonin e Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të rrymës deri 5 orë


Publikuar më:


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
30.11.2022
1.
Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Komogllava (kodi:40000009) nga ora 09:00 deri ne ora 14 :00
Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varosh.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.
Nga NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kaçanik i Vjetër (kodi:40043007) nga ora 10:00 deri në ora 12 :00
Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacioneve të mbingarkuara.

To Top