Ferizaj

Dilema e Labit: Si ka mundësi që Kina ka vetëm 4 raste të reja, ndërsa Ferizaji 170


Publikuar më:Labinot Tahiri ka reaguar sërish sa i përket virusit Covid-19.

Dilema e Labit: Si ka mundësi që Kina ka vetëm 4 raste të reja, ndërsa Ferizaji 170

Labinot Tahiri ka reaguar sërish sa i përket virusit Covid-19.
Këngëtari ka shkruar se po e habit fakti se si në Kinë, atje ku është zanafilla e virusit ka vetëm nga katër raste, ndërsa në Ferizaj afër 200.

Ai tutje shkruan se beson që diçka e madhe do të ndodhë dhe mund të ketë qëllime të mëdha këtu dhe populli nuk do e kuptoj kurrë.
Postimi i plotë:
Unë edhe mund të gaboj të dashur qytetarë, edhe mund ta kuptoj që ka ndonjë virus, por si ka mundesi qê virusi atje ku e kishte zanafillen mbetet me aq popull 1 Milardë e më shumë vvetem me katër raste, ndersa në Ferizaj me 170-78 raste dhe në tërë kosovën me mbi 200 mijë raste, pastaj 30 raste të sheruara!
Pasha besën, diqka e madhe do të ndodh dhe këtu mund të ketë qellime të mdhaja që popullata nuk mund ti kuptoj kurrë, ndoshta dhe marrveshja Kosovë Serbi, e duhet dyqysh me e shperla trurin duke e shikuar veten dhe familjen e mos me u marrê me Veri apo Asociacion Komumash..!
Pastaj ata që dalin negativ ose pozitiv, pse me i tregu rastet në popull tu e dit që e traumatizoni popullin kjo më brengos, se sikur ta kishin pasur Sidën( Virusin Hiv) kurr nuk i kishin treguar rezultatet.
Po pres ndoshta më kap dhe mua , ama nuk do ju shqetsojë, se qellimi im është tê japim motiv e jo zhgënjim siq kemi çdo ditë në vendin tonë.
Respekt maximal për mjekët që ballafaqohen siq e di qe janë ballafaquar me leoukemi ku jemi takuar me dhjetra here me ato veshtersi!
Veq lexoni titujt dhe mendojeni vet. e pa kapshme kjo situatë!
Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.

To Top