Ferizaj

Dhjetëra të rinjë i bashkohen AAK-së në Ferizaj


Publikuar më:


Dhjetëra të rinj sot janë bashkuar AAK-së dega në Ferizaj.

Me këtë rast mirëseardhje në këtë subjekt politik u ka dëshiruar kryetari i degës  në Ferizaj, Xhavit Zariqi.

“Aleanca është shndërruar në adresë të parë për të rinjtë e vendit, që kanë vendosur ta ndërtojnë karrierën e tyre këtu, mbi parimet e konceptit 100% Kosovë.Mirënjohës që guximin, dijen dhe përkushtimin e tyre të rinjtë ferizajas i’a vënë në dispozicion jetësimit të vizionit tonë, për shtet të fortë, me ekonomi në rritje” ka thënë Zariqi me këtë rast.

To Top