Ferizaj

“Derisa vdekja nuk na ndanë”- Premiera e radhës në Teatrin “Adriana” – Ferizaj


Publikuar më:


Me: 26.12.2019 (E Enjte)
Ora: 20:00

“Derisa vdekja nuk na ndanë” Nina Horvat
Regjia: Fatos Berisha
Asistent regjie: Kushtrim Asllani

Luajnë:
Shpëtim Selmani, Vjosa Abazi, Nexhat Xhokli, Edona Berisha,Arben Marevci, Blin Sylejmani, Gresa Gashi, Donika Zeqiri, Valdrin Osmani, Dashnim Rexhepi

Skenografia: Fatos Berisha
Kostumografia: Eleonora Hamza Gagica
Mjeshter i dritave: Hajrullah Elezi
Toni: Naim Berisha
Grimi: Mirjeta Brahimi
Mjeshter skene: Avni Ajvazi
Punëtorë skene: Bejtush Maliqi, Valmir Hashani, Florim Hashani,Heroulind Asllani

Sinopsisi i shkurtër

Katër persona të cilët vdiqën dhunshëm, janë në terapi grupore në Purgator. Psikiatri përpiqet t’i ndihmoj ata që të pajtohen me mënyrën e vdekjes së tyre, që ata të munden të pushojnë në paqe. Pacientët nuk janë aq të gatshem të bashkëpunojnë dhe nuk tregojnë asnjë përparim, kështu që psikiatri vendosë që t’i përballë me vrasësit e tyre.
Zotriu dhe Zonja, Burri dhe Gruaja, Dhëndrri dhe Nusja, Ai dhe Ajo, takohen përsëri, por gjërat nuk shkojnë ashtu siç e kishte menduar Psikiatri.

Rezervimi i biletave në tel. 048 121 306
Mirë ardhshi!

To Top