Lajme

Deputetët sot shqyrtojnë licencën për kompaninë e Wesley Clark-ut


Publikuar më:


Kuvendi i Kosovës

Seanca do të fillojë në ora 10:00, ku do të diskutohet edhe për licencën e kompanisë së gjeneralit Wesley Clark. Deputetët pritet të deklarohen me vota, nëse Qeveria duhet të hyjë në negociata me kompaninë “Envidity Energy”, si dhe “SharrCem”.

Ja rendi i ditës:

  1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,
  2. Koha për pyetje parlamentare,
  3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
  4. Votimi për emërimin e një anëtari në Komisionin për Kërkesa Pronësore,
  5. Votimi i Projektligjit për investimet strategjike në Republikën e Kosovës,
  6. Interpelanca e Kryeministrit, Isa Mustafa, sipas kërkesës së deputetit Visar Ymeri, i mbështetur edhe nga 6 deputetë nënshkrues, në lidhje me kodin telefonik shtetëror të Republikës së Kosovës,
  7. Interpelanca e Kryeministrit Isa Mustafa, sipas kërkesës së deputetit Ismajl Kurteshi, i mbështetur edhe nga 7 deputetë nënshkrues, në lidhje me situatën aktuale politike në pjesën veriore të Republikës së Kosovës,
  8. Shqyrtimi i Propozimi-vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, nr. 05/106, datë 25.08.2016, me të cilin konsiderohet interesi publik nga lëshimi i licencës për Projektin e Kompanisë Envidity Energy Kosova LLC,
  9. Shqyrtimi i Propozim-vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, nr. 06/106, datë 25.08.2016, me të cilin konstatohet interesi publik për lëshimin e licencës për hulumtim për Projektin e Kompanisë Sharr Cem dhe Titan Amerika,
  10. Zgjedhja e një (1) anëtari të Këshillit Prokurial të Kosovës.

.

Comments
To Top