Lajme

Deputetët e Listës Serbe nuk marrin pjesë në seancën e nesërme të Kuvendit


Publikuar më:


Sipas njoftimit që e ka publikuar radiokim, theksohet se përfaqësuesit e popullit serb në Kosovë pajtohen që kjo materie të rregullohet me ligj, por vetëm “pasi të piqen kushtet politike që të serbët kthehen në institucione dhe se Lista…me siguri do ta përkrahë miratimin e këtij Ligji.

“Për fat të keq, tash për tash, nuk ka kushte për pjesëmarrje të përfaqësuesve serbë në institucionet qendrore, sepse populli serb në Kosovë ka vetëm premtime të thata se do të respektohen të drejtat e tij dhe se interesat vitalë të tij ndo të merren para sysh në procesin e marrjes së vendimeve të rëndësishëm”, thotë njoftimi.

.

Comments
To Top