Lajme

Demi: Të përshpejtohen procedurat ndaj OJQ-ve që promovuan ekstremizmin


Publikuar më:


Labinotë Demi - Murtezi

Ajo ka thënë para deputetëve se ka dy vite që kur qeveria ka pezulluar punën e këtyre OJQ-ve.

“Ftoj organet që të përshpejtojnë punën e tyre dhe të tregojnë për secilën OJQ se a ka pasur të bëjë me ekstremizmin fetar”, ka thënë Demi.

.

Comments
To Top