Lajme

Dega e LDK- së në Kllokot ka mbajtur mbledhjen e radhës


Publikuar më:


Foto Ilustruese

Kryesia e  degës së  LDK- në Kllokot  ka mbajtr  mbledhjen e radhës me kryesitë  e nëndegës në  Mogillë dhe kryesin e nëndegës në  Kllokot, thuhet në njoftimin e tyre dërguar mediave.

Comments
To Top