Ferizaj

Dardan Çerkini dhe Gezim Rusi rikthehen në “folenë” e tyre.


Publikuar më:


Po arrihet qellimi i bordit drejtues i klubit rikthimi i lojtarëve Ferizajas në klub, sot kemi arritur marrveshje me dy lojtar Ferizajse me Dardan Qerkini dhe Gezim Rusin.

Dardan Qerkini ‘LUTA’, kemi nenshkuar kontratë 1 vjeçare, me një lojtar me përvojë të madhe në Ligën e Kosovës rikthehet në Ferizaj, në qytetin e tij, për ta ndihmuar klubin në rrugen drejtë superligës se Kosoves, me

Lutën i cili mund të na ndihmoj edhe në fazën defanzive apo ofanzive, do të jemi shumë më të fortë gjatë kampionatit.Sot po ashtu kemi nënshkruar kontratë 1 vjeçare me sulmuesin e krahut, Gëzim Rusin, Rusi do të na ndihmoj shumë në repartin ofanziv dhe më të shpresojmë ti arrijmë synimet e klubit.

To Top