Lajme

Daçiq: Serbia e përkushtuar për dialog me Kosovën


Publikuar më:


Ai shprehu posaçërisht “përkushtimin në zbatimin e marrëveshjeve që ndërlidhen me krijimin e Asociacionit të Komunave serbe”.

“Vlerësojmë se një dialog i hapur dhe i sinqertë është rruga e vetme drejt përmirësimit të jetës së përditshme të çdo qyterari në Kosovë”, tha Daçiq në fjalën e tij që i është përcjellur mediave nga Ministria e Punëve të Jashtme.

Daçiq tha se Serbia është e përcaktuar strategjikisht për integrimet evropiane dhe para së gjithash është e “interesuar për zhvillimin e mëtejmë të stabilitetit rajonal përmes dialogut, paqes dhe pajtimit”. Rel

.

Comments
To Top