Ferizaj

Çfarë po ndodh në AKR në Ferizaj, priten largime nga kryesia e degës!


Publikuar më:


Në  vazhdën e përgatitjeve për  zgjedhjet e 6 Tetorit  sot është takuar edhe kryesia e dëgës së AKR-së në Ferizaj.

Në këtë takim  temë kryesore ka qenë  përgatitja  për zgjedhjet  e 6 Tetorit. Por sipas burimeve të FerizajPress punët nuk kanë shkuar mirë. Gjatë këtij taki ka pasur shumë  shumë mospajtime dhe tensione. Sipas informative, pas këtij takimi  mund të ndodhë që të ketë largime  të anëtarëve të kryesisë   nga dega e AKR-sënë Ferizaj.

Se çfarë do të ndodhë, a do të largohen anëtarët e kryesisë së degës apo  kryetari I këtij subjekti politik do të arrijë ti mbaj së bashku sërish  pritet të shihet në  ditët e ardhshme.

To Top