Ferizaj

Çfarë po ndodh mbi Luboten?


Publikuar më:


Qielli nganjëherë di të na jep pamje spektakulare por rrallë herë kemi pasur mundësi të i regjistrojmë këto pamje dhe të i dokumentojmë me fotografi, kësaj radhe kemi rastin të shohim një pamje të mrekullueshme mbi Luboten.

Fotografia në fjalë është bërë dhe është dërguar në redaksinë e FerizajPress nga Mentor Laci. /FerizajPress

luboten-1

luboten2

Comments
To Top