Ferizaj

Bie bora e parë në Ferizaj


Publikuar më:


Që nga orët e mesnatës në Ferizaj kanë filluar reshjet e borës. Edhe  pse në fillim  ishin reshje të dobëta  në mëngjes  qyteti është mbuluar me shtresën e bardhë të borës.

Momentalisht temperaturat  nuk janë shumë të ulëta dhe  rrugët janë të kalueshme pasi edhe shtresa e borës është e hollë  dhe nuk ka mbuluar rrugët.

15227970_10209292380484857_1059950670_n 15239287_10209292380764864_737828398_n 15218556_10209292381124873_445525465_n 15218198_10209292381404880_83584203_n 15300497_10209292381724888_51371680_n bora1

Comments
To Top