Lajme

Biden: Punoni si Majlinda për të arritur sukseset


Publikuar më:


Zëvendëspresidenti amerikan, Joe Biden në fjalimin për përurimin e rrugës me emrin e djalit të ti Beau, ka dhënë një porosi për Kosovën.

Ai ka thënë se bota në “Rio 2016” e pa punën e Kosovës, derisa ka porositur që të punojnë si Kampionia Olimpike në Xhudo, Majlinda Kelmendi, për të arritur sukseset.

“Ju i dhatë shembull djalit tim për punën e palodhshme. Shikoj se sa larg ka arritur brenda këto 15 vjetëve, në rrugë drejt integrimeve evropiane. Siç e pa edhe bota në Rio, dua ta përgëzoj Majlinda Kelmendin. Ajo më bëri që të dukem si hero. Ajo me medaljen e artë. Duhet të jeni krenar me suksesin dhe punën e Majlindës”, ka thënë Biden.

Comments
To Top