Ferizaj

Besim Uruçi fitues i Kupës së Kosovës në shah!


Publikuar më:


Përfunduan garat e Kupës së Kosovës në shah.

Morën pjesë 32 shahistë me sistem eliminues.

Në finale u takuan Muhamet Asllani dhe Besim Uruçi ku fitues doli shahisti ferizajas Besim Uruçi.

Kjo është hera e parë që Kupën e Kosovës e merr një garues nga Ferizaj!

To Top