Lajme

Beqaj për Thaçin: Kalkulant, manipulues dhe propagandistik


Publikuar më:


Veprimet e fundit të Hashim Thaçit, ku Presidenti po viziton memoriale të serbëve të vrarë pas luftës në Kosovë, analisti Belul Beqaj, i ka quajtur jo të sinqerta dhe për qëllime përfitimi.

“Hashim Thaçi me këto veprime ka qenë kalkulant, manipulues dhe propagandistik”, ka thënë Beqaj në Info Magazine.

“Unë e kuptoj se ai dëshiron të vesh petkun e pëllumbit, e të zhvishet nga etiketa e gjarprit, por këto veprime është dashur të bëhen me kohë, megjithatë edhe përse të vonuara efektin e kanë, të paktën propagandistik”.

Por, sipas Beqajt “veprimet e presidentit, po tregojnë se sa më shumë që ai po i afrohet serbëve po i largohet vetës”.

“Por nuk është se Presidenti do i bindë serbët se do i trajtojë njëjtë sikurse shqiptarët”.

“Nuk po them se është veprim i gabuar. Jo vetëm ky, secili prej nesh ka nevojën të transformohet, por jo të bëhet transformim vetëm për pushtet. Transferimi duhet të bëhet për nevojën e natyrshme që të gjithë të jemi të barabartë”.

Comments
To Top