Editorial

Bëni zgjidhje, ju vet keni premtuar


Publikuar më:


Shkruan: Alberton Sahiti

Sa ditë me radhë shohim se në sallën e Kuvendit të Komunës së Ferizajt janë duke protestuar ish punëtorët e fabrikës së gypave, të cilët s’kanë rrugë tjetër përpos në këtë sallë të Kuvendit. Jo pahiri ata e kanë zënë këtë vend. Hiç me larg se para dy viteve ish kryeministri dhe kryeministri i tanishëm ju premtuan që mjetet që u takojnë do t’i marrin.
I nderuar kryetar i komunës z. Sfarqa dhe ish kryetari z.Aliu, krejt faji moral, politik dhe njerëzorë bie mbi ju.
Ndërmerrni hapa tjerë, ftoni liderët e juaj, “shefat”. Përkujtojani atyre se çka patën premtuar. Mos luani me ndjenjat e këtyre njerëzve.
Në një kohë jo shumë të largët të gjithë ne krenoheshim me punën e këtyre punëtorëve.
Bëni zgjidhje, ju vet keni premtuar.

(Autori është asamblist në Asamblenë Komunale të Ferizajt)

Comments
To Top