Ferizaj

Bëhet me tri korsi rruga përballë Spitalit të Ferizaj (Foto)


Publikuar më:


Gjatë ditës së sotme është asfaltuar  segmenti i rrugës “Ramadan Rexhepi” nga rrethi i madh, përballë Spitalit të Ferizajt deri te  kafiteria “Cosmo”

Tashmë kjo rrugë është bërë me lehtë e kalueshme dhe qarkullimi më i lehtë , rrugë e cila për shkak të lokacionit të Spitalit dhe Qendrës Kryesore Mjekësor ka një  ngarkesë të madhe.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Ferizajt Agim Aliu, përmes faqes së tij zyrtare, i cili edhe ka përcjellë nga afër punimet.

“Ferizaj çdo ditë i një pune të re, po ndryshon në çdo skaj. Edhe rruga “Ramadan Rexhepi” nga rrethrrotullimi i ri tek “Cosmo” e deri tek lidhja me Rrethin e Madh te Spitali – pjesë e “Bashkimit të Qytetit”, u asfaltua sot, për t’i dhënë tri korsi qarkullimit të qytetarëve, hapësira  të reja të gjelbëruara, vendparkingje e lehtësi qarkullimi për urgjencat në këtë rrugë. Ta gëzojnë banorët, këtë pjesë tejet të frekuentuar, që po ndryshon rrënjësisht” ka shkruar Aliu

To Top