Lajme

Bashkimi i diasporës, një domosdoshmëri për shqiptarët


Publikuar më:


Të gjithë kemi nevojë të vazhdueshme për frymëzim apo nxitje drejt atij që quhet suksesi në biznes. 

Në këtë fushë, modelet e duhur janë ata që sipas shumë faktorëve konsiderohen ndër njerëzit që dinë të krijojnë një Biznes të sukseshëm “Si drejtues biznesi, më pyesin shpesh se ‘cili është çelësi i suksesit?’ pasi kjo është ëndrra dhe dëshira e çdo sipërmarrësi. 

Mbase nuk ka nevojë të theksohet fakti se nuk ka një formulë apo çelës specifik për suksesin, por mbi të gjitha duhet shumë punë dhe qëndrueshmëri për t’u përballur e kaluar gjithë sfidat që më pas t’i kthejmë ato në mundësi për të mësuar e për t’u rritur më tej, kur arrin t’i tejkalosh sfidat,  shpesh zbulon se synimet që i kishe vënë vetes janë rritur apo janë orientuar drejt një suksesi të ri.  Në takimi e mbajtur në Bonn/Siegburg me, afraristët shqiptar ishte privilegj dhe kënaqësi e imja që të bisedojmë për shumë preukupime të shqiptarëve ne diasporë, ishte nje takim frytdhënës dhe nismëtar i biznesëve shqiptare në rrethin e Bonnit, për një organizim dhe strukturim të bizneseve shqiptare në Bonn përkatësisht në Diasporë. 

Ne si afaristë dhe si pjesë e Unionit Shqiptar në Diasporë shprehem deshirën dhe vullnetin për nje organizim edhe me të përbashkët për bizneset shqiptare që veprojnë në mërgatë, thuhet në komunikatën e leshuar për media nga Unioni i bizneseve shqiptare në Bonn.

Të dielën më 24.02.2019, në Bonn/ Siegburg morën pjesë, firmat e njohura shqiptare, siq janë: R.B.BAU GMBH, SHEHU GMBH, BB GMBH, SAHITI BAU GMBH, ERA BAU, ALIU GMBH, PRENKU BAU GMBH, FB MONTAGESERVICE, SHEHU PUTZ, FEJZA ESTRICHE, dhe edhe siq u shprehen të gjithë një zeri ishin që të punojmë se bashku dhe të forcojmë mergatën tonë në ç’do aspekt biznesor.

“Për të qenë i suksesshëm nuk ka nevojë të jesh gjeni apo vizionar apo të kesh një diplomë universitare. Të nevojitet vetëm një sistem orientimi dhe një ëndërr.”  

To Top