Ferizaj

Bashkim Fazliu: Veteranët luftëtarë dhe veteranët politikë


Publikuar më:


ÇKA?…  SA?…   A edhe k’tu e batë bërllog a?    Ncncncncn!

Nga sot e tutje le të bëhet e ditur botërisht se ka DY LLOJE të veteranëve të verifikuar: VETERANËT LUFTËTAR të vërtetë dhe VETERANËT POLITIK!

Ata veteranë politik janë ARGAT TË DREQIT që janë veteranizuar për argat të votave të kandidatëve e grupeve të caktuara politike! Dhe ju do t’i zini ngusht gjithherë këta pisa me një pyetje të thjeshtë: në cilën betejë ke marrë pjesë?

Jam PRO HETIMIT të procesit të verifikimit të veteranëve! Por, HETIMI TË BËHET BASHKË ME AMERIKANËT, aleatët tanë, e jo nga vendorët, pasi rezultati dihet se çfarë do të del – do të rritet numri!

JAM I GATSHËM TA UDHËHEQ NJË HETIM TË TILLË ME DUAR TË PASTËRTA!

Bashkim Fazliu Migjeni
Veteran luftëtar i vërtetë
1 qershor 2016

Comments
To Top