Editorial

Bashkësia Ndërkombëtare Demokratike duhet të ja ndaloj Serbisë të folë për Republikën e Kosovës


Publikuar më:


Ju të nderuar Bashkësi Ndërkombtare konkretish NATO në krye me Ameriken keni bombarduar Beogradin për arsye se ka bëre gjenocid ndaj popullit shqiptar në Kosovë dhe sot ajo të folë për Kosoven është paradoksi ma i madh i shekullit 21 .

Pavarësi e Kosoves është punë e kryer dhe nuk ka kthim mbrapa përveq se mundë të bashkohet me Republiken e Shqipëris dhe viset tjera etnike shqiptare.

Prandaj urgjentisht te ju ndalohet që të folë e aq ma pak ta pengoj serbia Republiken e Kosoves që ju të nderuar Bashkësi Ndërkombtare e keni ndihmuar për tu bërë Shtetë më i ri në Evropë.

Armata e Shtetit të Republikes së Kosoves duhet sa ma shpejtë të formohet me kompetenca të plota të një Struktura e gatshme për ti përballuar sfidat e kohes në koordinim të ngusht me Shtetet e Bashkuara të Amerikes dhe NATO,në.

Me konsideratë
Hyzri Salihu
Koordinator i FBKSH,së
Shqipëri Etnike – Bota Shqiptare(Mërgata)
04.12.2018

To Top