Ferizaj

Barnatoret kujdestare në Ferizaj më 6 Prill 2020


Publikuar më:


Në bazë të vendimit të Qeverisë së Kosovës për marrjen e masave në parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, farmacitë punojnë deri në ora 17:00, ndërsa Oda e Farmacistëve të Kosovës përcakton orarin e farmacive kujdestare në baza ditore.

 Në Ferizaj sonte janë kujdestare barnatoret :

 “Meli”                          (në rr. “Ramadan Rexhepi”),

 “Swiss Plus”                (në rr. “Vëllezërit Gërvalla”) dhe “3 Farm”- Njësia Nr.1   (në rr.  “E Reçakut

To Top