Ferizaj

Banorët e Hanit të Elezit do të informohen me zhvillimet rreth ndërtimit të autostradës


Publikuar më:


Kryetari i komunës Rufki Suma priti në takim informues z.Chris Jennions Drejtor i Projektit të Autostradës Prishtinë- Hani i Elezit nga Kompania Bechtel-Enka .
Kryetari Suma i shoqëruar edhe nga Miqail Vila Drejtori Drejtorisë për Urbanizëm Kadastër dhe Mbrojtje të Mjedisit me zyrtarët nga Kompania Bechtel-Enka biseduan lidhur me i Projektin e Autostradës Prishtinë- Hani i Elezit. Ata u pajtuan që lidhur me të gjitha fazat e realizimit të projektit, komuna e Hanit të Elezit do të jetë e informuar me kohë.

Comments
To Top