Ferizaj

Banorët e Fshatit të Vjetër vazhdojnë me pastrimin e fshatit (Foto)


Publikuar më:


Ferizaj. 10 Mars 2019.    Banorët e Fshatit të Vjetër të Ferizajt edhe këtë  të diele kanë vazhduar aksionin e pastrimit të fshatit nga mbeturina dhe rregullimin e hapëisirave .

“Është ky vazhdim i aksionit  për pastrimin e fshatit nga mbeturinat. Kësaj radhe   këtij aksioni vullnetar i janë bashkëngjitur edhe kompanit private  të cilat kanë angazhuiar makineritë e tyre për largimin edhe të mbeturinave të ngurta  të cilat janë grumbulluar me vite” ka thënë  Blerim Asllani  nga Këshilli organizativ  i këtij aksioni.

Si duket aksioni “Ta pastrojmë Kosovën” për këta banorë nuk ka  përfunduar sepse  mirëmbajtja   dhe pastrimi nuk  bëhet vetëm  një muaj por duhet të jetë i përhershëm për të pasur një ambient të mirë dhe të pastër.

To Top