Ferizaj

Axha i Marigonës: “Kufoma ishte në gjendje të rëndë, dukej si në filma horror”


Publikuar më:


Axha i Marigona Osmanit, vajzës nga Ferizaj që sot u varros pasi dyshohet se ndërroi jetë nga dhu na e partnerit të saj, deklaroi se atë që i akuzuari, Dardan Krivaqa i kishte bërë mbesës së tij 18-vjeçare, ai nuk do të mund t’ia bënte as hasmit.

“Sot kur e pamë kufo mën, fytyrën e saj dhe trupin se çka i kishte bërë ai, unë s’do mundesha t’ia bëja as has mit e lërë më personit që e kam në shtrat. Kishte shumë shenja në fytyrë, në gjunjë, e rra hur, e dhu nuar, shumë e sul muar, dukej si horr or. Ai ka qenë sigurisht në ndikim të alko olit e dro gës, sepse njeriu normal nuk mund ta sjellë dikë në atë gjendje”, deklaroi Remzi Osmani.

Megjithatë ai për Klan Kosova shprehet se si familje nuk janë të tillë që do donin që këtë dhu në ta ketë edhe Krivaqa ose dikush tjetër, por se shpreson që drejtësia të funksionojë dhe ai ta merr dën imin e merituar.

“Edhe nëse do ta lironin nga bu rgu nesër, prapë nuk jemi pishman, sepse në Kosovë kemi dy drejtësi, është ajo ligjore dhe ajo e kanunit. Nuk është e lehtë për ne, është dhi mbje e madhe ajo që na ndodhi”, shprehet axha i të ndje rës.

To Top