Ferizaj

AVONET: Rrugët në Komunën e Ferizajt në gjendje të keqe, trotuaret jo funksionale nga bora


Publikuar më:


Bora e janarit e cila mbulojë sot qytetin e Ferizajt, siç duket ka zënë në befasi Komunën e Ferizajt.
Rrugët e Ferizajt janë të mbushura me borë, po ashtu edhe trotuarët janë të pa pastruara dhe kështu janë bërë të pa qarkullueshme për këmbësorët dhe njëherit po rrezikonë edhe jetën e qytetarëve.
Pavarësisht që autoritet komunale kanë kontraktuar tre kompani për heqjen e borës siç i kan nxënë të pa përgatitura për një situat të tillë edhe pse sinoptikët e motit kanë paralajmëruar një mot të tillë.
Avonet bënë apel Komunës së Ferizajt që të ndërmarr hapa të shpejt për të pastruar së paku rrugët kryesore dhe trotuarët. Një gjendje e rënd e rrugëve është edhe tek fshatrat e Komunës së Ferizajt.
Për të parë më përsëafërmi këtë gjendje mund të i shiqoni fotografit që janë bërë nga ekipa e Avonet-it!
image-8 image-7 image-6 image-5 image-4

 

Comments
To Top