Ferizaj

AVONET: Institucionet kanë përmirësuar shërbimet ndaj qytetarëve


Publikuar më:


AVONET, përmbylli vitin me konstatime se institucionet kanë përmisuar shërbimet ndaj qyteratëve dhe kërkonë nga qytetarët të jenë më të zëshëm ndaj kërkesave të tyre

Sot rrjeti i OJQ-ve AVONET, në “TAVERNA ETNO’12” në Ferizaj përmbylli vitin 2018 dhe duke falenderuar bashkëpunëtoret dhe aktivitet e AVONET.

Rrjeti i OJQ-ve AVONET si rezultat të vitit ka nxjerr se institucionet e Republikës së Kosovës kanë përmisuar komunikimin me qytetarë dhe janë duke krijuar stategji në disa nga fushat në përmisimin e mirëqenies së qytetrave

AVONET, konsideron se institucionet e Republikës së Kosovës duhet të krijojnë edhe në vazhdim politike të favorshme në interesine qytetarëv.

AVONET, konsideron së bashkëpunimi dhe komunikimi i qytetrëve me institucione duhet të rritet që të përmisiohet jeta e tyre.

AVONET, ndau mirënjohje për përfaqësuesit e zyrtarëve të institucioneve dhe organizatave si:

z. Rrustem Berisha ministër i MB me motivacionin: Për kontributin dhënë në procesin e transformimit të FSK-së dhe përkushtimin në ngritjen e kapaciteteve dhe arritjen e përmbushjeve të kritereve për transformimin e FSK,

znj Kristina Gashi Bytyqi, kryesues e Kuvendit Komunal të Ferizajt me motivacionin: Për avansimin e rolit të gruas në politikë,

z. Besim Ilazi, kryetari i Komunës së Kaçanikut me motivacionin : Për kontributin e tij si një prej komunave që nuk është ndeshur me ligjet dhe ka ndjekur procedurat administrative duke treguar performancë të lartë,

z. Sokol Haliti, kryetari i Komunës së Vitisë me motivacionin:Për kontributin e tijë në krijimin e hapësirave të gjelbërta dhe publike, mirëmbajtjen, e ndriçimin dhe bashkëpunimin me bashkësitë lokale, e veçanti në mbrojtjen e mjedisit dhe pyjeve,

z. Bahri Hyseni, prokuror i shtetit me motivacionin: Për kontributin e tijë si prokuror, rritjen e bashkëpunimit me shoqërinë civile,

z. Ilir Bytyqi, gjyqtarë i Gjykatës Themelore të Ferizajt, me motivacionin: Për kontributine dhënë si gjyqtar, konkretisht në rastet e dhunës na familje,

z. Ardian Visoko, gazetar në T7, me motivacionin: Për kontributin e dhënë në ngritjen e llogaridhënies dhe trasparencës së komunave,

z. Luan Hasanaj, drejtor ekzekutiv “Ta Pastrojmë Kosovën” me motivacionin: Për kontributin e dhënë në fushën e edukimit mjedisor dhe aksionet të pastrimin,

z. Jetom Zeqiri, drejtor i Spitalit Rajonal të Ferizajt me motivacion: Për kontributin e dhënë në përmisimin e infrastruktures në SRF,

z. Nexhat Ramusholli, policë i Policisë së Kosovës, morrë mirënjohje me motivacionin: Për kontributin e dhënë në fushën e parandalimit të radikalizmit.

To Top