Lajme

Atmosferë jo festive në Maqedoni për festat e fundvitit (Video)


Publikuar më:


Edhe përfaqësuesit e agjencive turistike ankohen për mos interesim të qytetarëve për të udhëtuar jashtë vendit. Sipas tyre, ky vit do të mbahet mend për mos shitje të prenotimeve turistike për Vitin e Ri.

Për pritjen e Vitit të Ri, agjencitë turistike për një person ofrojnë prenotime me çmime të ulëta duket filluar nga 99 euro deri 125 euro. Në të gjitha këto përfshihet transporti vajtje-ardhje, akomodimi në hotel dhe pritja e Vitit të Ri.

.

Comments
To Top