Ferizaj

Ashkanlit  e Dubravës pastruan rrugët në mënyrë të organizuar


Publikuar më:


Ferizaj. 06.01.2017. Sot të gjitha rrugët në hyrje dhe dalje të fshatit Dubravê ishin të bllokuara, Jo që nuk i vizitoj askush nga Komuna por as kompanit publike nuk arritën për liruar rrugët e bllokuar  edhe pse liderët e këtij komuniteti thirren disa herë në institucionet përkatëse.

“Pasditën e të premtës me iniciativën e Asamblistit komunal nga rradhët e këti komuniteti Qazim Rrahmani, të rinjët e këtij fshati pastruan rrugët dhe fshatin Dubravë në mënyr të organizuar dhe vullnetare. Ne besojmë se qytetaria aktive në raste të jashtëzakoshme është e dobishme dhe e nevojshme , kështu që duhet të hapim rrugët sepse mund të ketë raste të sëmundjeve dhe veturat nuk kan si të kalojnë dhe rrezikohen njerzit. Ne kemi bërë një veprim që ishte i nevojshëm dhe kjo tregon se Ashkanlit janë puntëtor dhe të bashkuar aktiv për të ndihmuar njëri tjetrin” ka thënë Qazim Rrahmani – Asamblist i Kuvendit Komunal në Ferizaj.

15879242_1515361265159993_662392298_n

Comments
To Top