Ferizaj

Asfaltohen rrugët e fshatit Komogllavë


Publikuar më:


Ferizaj.08.12.2018. Këtë të shtunë është bërë asfaltimi i rrugëve në fshatin Komogllavë. Nga afër asfaltimin e këtyre rrugëve e ka përcjellur edhe numri një i qytetit të Ferizajt Agim Aliu, i shoqëruar edhe nga drejtori i infrastrukturës, Arbër Bytyqi si dhe bashkëpunëtore të tjerë.
Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu tha se edhe në këtë zonë po investohet me projekte të rëndësishme infrastrukturore për t’i ofruar përfundimisht banorëve të këtij fshati dhe fshatrave përreth infrastrukturën e munguar ndër vite.
Edhe drejtori i Drejtorisë së Infrastrukturës, Arbër Bytyqi, tha se banorët e këtij fshati e kanë vuajtur gjatë mungesën e investimeve infrastrukturore.

“Jemi në fshatin Komogllavë, ndërsa po bëjmë përfundimin e një projekti i cili është filluar muaj me parë, ku po bëhet asfaltimi i 20 rrugicave në këtë fshat, ndërsa bëhet fjalë për një projekt rreth 400 mijë euro”, është shprehur drejtori Bytyqi, përderisa ka shtuar se sot po përmbyllet pjesa e fundit e asfaltit në këtë fshat.

Edhe banorët e këtij lokaliteti e kanë mirëpritur asfaltimin e rrugëve të tyre. U bë e ditur se asfaltimi i rrugëve në fshatin Komogllavë është projekt tre vjeçare.

.

.

.

.

Shfrytëzimi i materialeve të ferizajpress.com nga ndonjë website ose medium tjetër, pa e cekur burimin e materialit, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar.

Redaksia| Tel: +383 44 733 733
E-mail: redaksia@ferizajpress.com

Marketing| Tel: +383 49 806 106
E-mail: marketing@ferizajpress.com

Facebook

To Top