Ferizaj

Asfaltohen 5 kilometra rrugë në Surqinë të Ferizajt


Publikuar më:


Gjat ditës së aotme janë asfaltuar rreth 5 kilometra rrugë ne Surqinë të Ferizajt.

Për të përcjellë punimet në asfaltimin e kësj rruge doli edhe i pari  Ferizajt, Agim Aliu, me Drejtorin e Infrastrukturës, Arbër Bytyqi dhe Drejtorin e Arsimit, Afrim Llabjani.

“Vuajtjet dekadëshe të banorëve të Surqinës me infrastrukturën bazike të munguar e vështirësitë që solli ajo, për pak ditë marrin fund, ngaqë sot nisëm projektin e asfaltimit të 5 kilometrave rrugë në këtë fshat, jo vetëm për nevojat e banorëve, por për ta rilindur fshatin me mundësi të reja e kthyer shpresën e qindra familjeve aty.  Urime e ta gëzojnë banorët!” ka shkruar kryetari Agim Aliu.

To Top