Lajme

Asambleja e përgjithshme e OKB-së, rast I mirë për njohje, imazh dhe investime


Publikuar më:


OKB

Njohësit e marrëdhënieve ndërkombëtare, Vigan Qorrolli dhe Afrim Hoti, i kanë bërë thirrej delegacionit të Kosovës të shfrytëzojnë pjesëmarrjen në punimet vjetore të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së për të lobuar për rritjen e numrit të njohjeve, për ta përmirësuar imazhin ndërkombëtar të Kosovës si dhe për ta avancuar diplomacinë ekonomike.

Në të kundërtën, sipas tyre, pjesëmarrja e Kosovës do të ishte dështim dhe shpenzim i kot i parasë publike, shkruan “Epoka e Re”.

Comments
To Top