Lajme

Arsimi profesional, italianët mësojnë kosovarët (VIDEO)


Publikuar më:


Po u tregon për metodologjinë e punës në Itali.

Këtë gjë profesori nga Italia, Mauro Monti po e bënë para drejtuesve të shkollave profesionale ne vend dhe përfaqësues të ministrisë së arsimit.

Në fakt i tërë ky shpjegim po bëhet në punëtorin të organizuar nga MASHT-i për ndërtimin e kurrikulës për shkollat profesionale të vendit.

To Top