Lajme

Arrihet marrëveshja në mes të SBASHK-ut dhe Ministrisë, të hënën rifillon mësimi


Publikuar më:


Burimet e Plus Televizion brenda Ministrisë së Arsimit të Republikës së Kosovës, kanë njoftuar se është arritur një marrëveshje në mes të SBASHK-ut dhe Ministrisë së Arsimit. Bëhet e ditur se një pjesë e mirë e kërkesave të SBASHK-ut është pranuar nga MA dhe si rezultat i kësaj, të hënën pritet të rifilloj procesi mësimor.

To Top