Lajme

Arrestohet edhe një aktivist i Vetëvendosjes


Publikuar më:


“Policia e Kosovës ka arrestuar aktivistin Lirim Gashi, për të treguar edhe njëherë se është fund e krye në shërbim të pushtetit. Dhe kësisoj, po e ndihmon pushtetin ta shndërrojë Kosovën në një vend totalitar”, thuhet në njoftimin e Vetëvendosjes.

Sipas Vetëvendosjes, “aktivisti Gashi është arrestuar për shkak të pjesëmarrjes në aksionin e rrotullimit të xhipave të EULEX-it, aksion ky i vitit 2009”.

 

Comments
To Top