Ferizaj

Arrestohen katër femra në Ferizaj


Publikuar më:


Pas një pune operative-hetimore zhvilluar nga Policia e Kosovës dhe me urdhërin e Gjyqtarit të procedurës paraprake është kontrolluar – bastisë një lokal në Ferizaj, me ç’rastë janë arrestuar katër femra të dyshuara, tri Shqiptare/shtetase  të Republikës së Shqipërisë, dhe një Kosovare/Shqiptare.

“Pas intervistimit të tyre me vendimin e prokurorit kompetent, dy të dyshuara dërgohen në qendrën e mbajtjes kurse dy të tjera lirohen në procedurë të rregullt. Gjate zbatimit të këtij  operacioni janë njoftuar edhe inspektoret komunal ku  gjatë kontrollit të lokalit dhe dokumentacionit  kane hasur në parregullsi  me ç’rastë lokali në fjalë është mbyllur”, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës.

To Top