Lajme

Arrestohen dy persona për veprën penale ‘lëndim i lehtë trupor’


Publikuar më:


Arrestim

Arrestimi i dy  të dyshuarve F. K. 21 vjeçar, G. K. 22 vjeçar është bërë rreth orës 22:00 të datës 19 nëntor 2016, në Vushtrri, sipas deklaratave të viktimave behet e ditur se pas një zënke çasti me dy të dyshuarit, dy viktimat L. G. 19 vjeçar dhe P. G. 26 vjeçar, kishin pësuar lëndime trupore të cilët kanë kërkuar ndihmë mjekësore.

Dy të dyshuarve pas procedurave intervistuese nga ana e prokurorit të çështjes u është caktuar masa e ndalimit policor.

.

Comments
To Top