Kultura-Arti

Arbëreshë Ademi dhe Arjeta Krosa mbajnë koncert në Kishën Katolike “Engjëlli i Rojës”


Publikuar më:


Ndonëse në një ambient të ftohtë dimri, mbrëmë në Kishën Katolike “Engjëlli i Rojës”- Ferizaj, u mbajt një koncert i muzikës klasike nga instrumentistet ferizajase Arbëreshë Ademi- çelo dhe Arjeta Krosa- flautë, ndërsa në piano i përcolli Rinor Aliu.

Në koncert u ekzekutuan vepra nga kompozitorët botërorë: Bach, Bozza, Bizet dhe Weber.

Koncerti u mbajt në kuadër të manifestimit – 17 Shkurti – Dita e Pavarësisë së Kosovës.

To Top