Lajme

Apel për ndihmë, Zinepe Iseini ka nevojë për transplant veshke


Publikuar më:


Zinepe Iseini, 27 vjeçare ka nevojë për ndihmën tuaj. Ajo vuan nga sëmundja e veshkave që nga mosha 15 vjeçe, ndërsa bën dializë tre herë në javë.
Ajo që i duhet është një transplantim i veshkës. Por për për këtë transplanto asaj i duhen një sasi e konsiderueshme e mjeteve materiale, të cilat Zinepe Iseini nuk i posedon, pasi që e njëjta vuan edhe për gjërat elementare jetësore.

Të gjithë ata që duan dhe munden të ndihmojnë Zinepe Iseinin, atë mund ta bëjnë përmes xhirollogarive bankare të hapura në Bankën ekonomike që gjenden më poshtë:

Xhiro llogaria për euro: Stopanska Banka AD-Skopje

Nr. MK 07200002223083628

Zinep Iseini

Xhirollogaria për denar: Stopanska Banka AD – Skopje

Nr. 200002485016317

Zinepe Iseini 070 821 757 Zinepe Iseini Gostivar Forine

Comments
To Top