Lajme

Ambasadori britanik uron Bajramin në tre gjuhë


Publikuar më:


Ruari O’Connell

Ai ka dëshiruar shëndet, paqe dhe begati për të gjitha familjet.

“Gjithë besimtarëve Mysliman ju uroj festën e Kurban Bajramit. Shëndeti, paqja dhe begatia le të mbizotërojë në familjet tuaja”, shkruan ambasadori, duke e shkruar urimine tij në shqip, serbishte anglisht.

 

 

Comments
To Top