Lajme

Ambasada Turke: Grushteti dështoi, populli turk dha përgjigjen e duhur


Publikuar më:


Pas ngjarjeve që ndodhën gjatë natës mes të premtes dhe të shtunës në Turqi, me një deklaratë për media ka dalë sot në mëngjes edhe Ambasada e Turqisë në Prishtinë.

“Ngjarjet në Turqi janë përpjekje për një grusht shteti kundër një qeverie të zgjedhur. Me një unitet dhe solidaritet populli ynë është vënë kundër këtij dukurisë”, thuhet në komunikatën e ambasadës.

“Presidenti dhe Qeveria aktuale vazhdojnë të jenë në detyrë. Kjo nuk është një ngjarje cila e përfshinë Forcat e Armatosura Turke në tërësi.

Është aktivitetet të një grupi brenda Forcave të Armatosura Turke dhe kundër këtij populli ynë ka dhënë përgjigjën e duhur”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së Turqisë në Kosovë.

Comments
To Top