Lajme

Ambasada amerikane: Edhe në Prishtinë mund të merrni viza


Publikuar më:


Ambasada amerikane ne Kosovë

“Shmangeni udhëtimin në Shkup! A e keni ditur se ju mund të ripërtërini vizat B1 dhe B2 në Prishtinë? Nëse viza juaj është ende valide apo ka skaduar brenda afatit prej 48 muajsh, ju mund të aplikoni për ta ripërtërirë atë në Ambasadën e SHBA-së në Kosovë”, thuhet në njoftim, transmeton lajmi.net

“Mbusheni aplikacionin DS-160 në uebsajtin tonë dhe bëni një kërkesë për të ardhur në Ambasadë për të sjellë dokumentet dhe pagesën”, vazhdon njoftimi.

Aty thuhet se s’ka nevojë për asnjë intervistë, ndërkaq për informacione të mëtutjeshme mund ta vizitoni edhe uebfaqen:

Reissue Program

.

Comments
To Top