Ferizaj

Aliu: Një projekt që favorizon turizmin në Ferizaj dhe vizitën e fenomenit “Bifurkacioni”


Publikuar më:


Më në fund të gjithë ata që duan ta vizitojnë fenomenin e vetëm në Evropë dhe ikonë e turizmit në Ferizaj nuk do të maltretohen nëpër rrugicat e Ferizajt.Ditë më parë kryetari i Ferizajt, Agim Alou ka filluar projektin e ndërtimin e një rrethrrotullimi dhe hapjen e rrugës e cila lehtëson rrugën deri te “Bifurkacioni”
Të vizitosh këtë fenomenë , rruga deri atje ka qenë sfidë jo vetëm për të huajt po edhe për ferizajasit.
Kryetari Aliu sot ka bërë të ditur se kjo rrugë shumë shpejt do të ketë një kyqje e cila lehtëaon rrugën deri te “Bifurkacioni”

“Në çdo kënd, po ndryshon Ferizaj. Edhe projekti që kemi nisur për ndërtimin e rrethrrotullimit që lidh rrugët “Ramadan Rexhepi” tek kafiteria “Cosmo” me rrugën “Bifurkacioni” paraqet një damar zhvillimi, për t’i dhënë hov transformimit në dobi të ekonomive familjare dhe bizneseve të kësaj zone.” ka shkruar Kryetari Aliu.

To Top