Ferizaj

Aliu falënderon “Qatar Charity” për mbështetjen e projekteve në Ferizaj


Publikuar më:


Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu është takuar me përfaqësues të organizatës “Qatar Charity”.

Aliu i ka falënderuar  për mbështetjen që kanë ofruar në projekte të shumta sociale e shëndetësore në Ferizaj dhe tregoi se bashkëpunimi me ata do të vazhdojë.

“Mirënjohës e falënderues ndaj organizatës “Qatar Charity”, për mbështetjen e ofruar në projekte të shumta sociale e shëndetësore në Ferizaj. Në zyrën time sot, prita, Dr. Nawaf Abdulla A H AL – Hammadi, Ndihmës-Drejtor në Dikasterin e Operacioneve dhe Programeve Ndërkombëtare dhe Mahmoud Abbas Shaker, drejtori i zyrës së kësaj organizate në Kosovë, ku u dakorduam që ky bashkëpunim të vazhdoj edhe në projekte të tjera” ka shkruar kryetari Aliu.

To Top