Lajme

Ali Ahmeti propozon emrat për ministrat e rinjë të BDI-së


Publikuar më:


ali-ahmeti1

Në përputhje me vendimin e Kryesisë së Këshillit të Përgjithshëm të Bashkimit Demokratik për Integrim si dhe me kompentencat e tij statutore, kryetari Ali Ahmeti, ka vendosur që të propozojë emrat vijues për përfaqësues të BDI-së në pushtetin ekzekutiv:

1. Sekretarijati per Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, Festim Halili

2. Sekretarijati për çështje evropiane, Arbër Ademi

3. Ministria e Drejtësisë, Valdet Xhaferi

4. Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Pishtar Lutfiu

5. Ministria e Ekonomisë, Driton Kuci

6. Ministria e Mbrojtjes Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Bashkim Ahmeti

7. Ministria e Vetqeverisjes lokale, Shyhrete Elezi

8. Ministër pa resor – për investime të huaja, Arlind Zeqiri

9. Ministria e Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu

10. Ministria e Transportit dhe Lidhjeve, Fat

Comments
To Top