Ferizaj

Aktoret e teatrit “Adriana” të Ferizajt, ndihmojnë të riun Ardit Gashi, i sëmure nga leukemia.


Publikuar më:


Në kuadër të programit të muajit janar të enjten më 23 janar jepet shfaqja ” Hanibali i nëntokës” nga Hristo Boytchev dhe regji nga Fatlum Haziri, ndërsa të premten më 24 janar shfaqet repriza e parë për këtë vit e komedisë “Derisa vdekja nuk na ndanë” nga Nina Horvat dhe me regji nga Fatos Berisha.
Rezervimet e biletave bëhet në tel. 048 121 306 ose mund t’i bleni direkt në ambientet e Teatrit “Adriana” në Ferizaj
E gjithë shuma e mbledhur nga biletat e të dy shfaqjeve do të dhurohen për shërimin e të riut Ardit Gashi i sëmurë nga leukemia.

To Top