Ferizaj

Aktivitet vullnetar i studentëve të UShAF në Shkollën e Mesme ‘’Kuvendi i Arbërit’’ në Ferizaj


Publikuar më:


Ferizaj.15.10.2018. Studentët e Fakultetit të Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit, zhvilluan një aktivitet vullnetar në kabinetin e Gjuhës Angleze, në Shkollën e Mesme ‘’Kuvendi i Arbërit’’, në Ferizaj.

Studentët dekoruan muralet, me ç’rast krijuan ambient të përshatshëm, i cili do të ketë ndikim pozitiv dhe relaksues për nxënësit e kësaj shkolle.

Aktiviteti u zhvillua me iniciativë të profesoreshës së Gjuhës Angleze, Burbuqe Bucaliu, e cila i falënderoi studentët dhe tha se kjo punë kreative në krijimin e ambienteve të mira mësimore ndikon pozitivisht tek nxënësit.

Studentët të cilët realizuan këtë aktivitet janë: Ardiana Çerkini, Drëndafile Bela, Hënor Teneçja, Gentiana Tahiri dhe Nora Nika.

.

.

.

.

To Top