Ferizaj

Aksion i Njësisë Speciale në Ferizaj, arrestohen disa persona!


Publikuar më:


Njësia Speciale e Policisë së Kosovës është duke zhvilluar një operacion në qytetin e Ferizajt.Policia e Kosovës ka zhvilluar një aksionin në Ferizaj ku ka konfirmuar se është bërë arr estimi i të kërkuarit me flet-arrest ndërkombëtar.

Indeksonline ka mësuar se personi i prangosur nga forcat e sigurisë është Zhan Zhelezarski.

Kujtojmë se Policia e Kosovës, në këtë rast njësia Fast -ILECU e asistuar nga njësia për reagim të shpejtë në Ferizaj, ka arr estuar të njëjtin për veprat pe nale: “Tentim vr asje në bashkëpunim”, “Fajde”, “Ar mëm bajtje pa leje mu nicion dhe eks ploziv”.

Lidhur me personin e dyshuar tanimë të arrestuar, i cili dyshohet se ka masë dën imi për disa vite, janë duke vazhduar procedurat e prapara ligjore

“Policia e Kosovës, në këtë rast njësia Fast -ILECU e asistuar nga njësia për reagim të shpejtë në Ferizaj, ka arrestuar një person të dyshuar (Zh. Zh.) shtetas Maqedon, i kerkuar nga Maqedonia Veriut me urdhërarrest ndërkombëtar për veprat pe nale: “Ten tim vra sje në bashkëpunim”, “Fajde”, “Ar mëm bajtje pa leje mu nicion dhe eks ploziv” . Lidhur me personin e dyshuar tanimë të arre stuar, i cili dyshohet se ka masë d ënimi për disa vite, janë duke vazhduar procedurat e prapara ligjore”, u shprehë Kelani

To Top